Temat: Farkas Zajta Sro Cze 05, 2013 7:14 am
Farkas Zajta
KRONIKA
dom/praca
genetyka
dodatkowe
→Tu możesz napisać coś od siebie, jakiej długości posty preferujesz, kogo poszukujesz, czego możemy się spodziewać po twojej postaci itp. Jeśli nie masz pomysłów na to co tu napisać możesz wkleić ulubiony cytat.
Wyrażam zgode na →ingerencje { MG/Duchy/Reporterzy/Inne Magiczne Istoty } →porwanie {TAK} →włamanie lub kradzież {TAK} → umieszczenie mojej postaci w szpitalu {TAK} →umieszczenie mojej postaci w więzieniu {TAK} →lekkie uszkodzenie ciała {TAK} →poważne uszkodzenie ciała {TAK} →trwałe uszkodzenie ciała {TAK} →wpływ na psychikę {TAK} →chorobę {TAK} →śmierć mojej postaci {TAK}
należy tu wypisać wszystkie istotnie przedmioty, które posiada wasza postać np. miotła, magiczny amulet, zmieniacz czasu, magiczną mapę itp. jeśli w kp nie napisałeś o posiadaniu jakiegoś przedmiotu musisz go najpierw zakupić
Farkas Zajta
Temat: Re: Farkas Zajta Sro Cze 05, 2013 7:21 am
Nowe wydarzenie
Gdzie:Rzeka Z kim: Farkas, Nimue Streszczenie: Farkas w postaci wilka spotyka Nim, która mu (wilkowi) wyjawia, że jest wampirem Uwagi: Farkasowi wreszcie udaje się umówić z Nim, całują się
Farkas Zajta
Temat: Re: Farkas Zajta Sro Cze 05, 2013 7:22 am
Lekcja
Gdzie:Parkiet Przedmiot: lekcja tańca + Rori & Bjorn Uwagi: FArkas tańczy z Yas i idzie im to naprawdę dobrze
Farkas Zajta
Temat: Re: Farkas Zajta Sro Cze 05, 2013 7:24 am
Nowe wydarzenie
Gdzie:Mała Palmiarna następnie Lekamoya Z kim: Farkas i Nim Streszczenie: idą wybierać sukienke dla Nim Uwagi: jeśli chcecie coś dodać to tutaj