Durmstrang Time
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksIndeks  SzukajSzukaj  Latest imagesLatest images  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Share

Karta Yasmin

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down 
AutorWiadomość
Yasmin Dinsbeer

Yasmin Dinsbeer
Liczba postów : 328

Karta Yasmin Empty
PisanieTemat: Karta Yasmin   Karta Yasmin Icon_minitimeCzw Maj 16, 2013 7:57 pm

Szkoła Magii i Czarodziejstwa Hogwart
Yasmin Dinsbeer.
0 pkt | pozycja 0

Informacje:

Dom:
Slytherin
Różdżka:
10", głóg, włos jednorożca
Hobby:
Czarna Magia
Mocne Strony:
Czarna Magia, zielarstwo, szybka reakcja w trudnych sytuacjach
Słabe Strony:
Latanie na miotle, szybkie denerwowanie się,
I Zadanie:
0 pkt
II Zadanie:
0 pkt
III Zadanie:
0 pkt

Czara Ognia

Zgłoszenie do Turnieju.

/ z dormitorium

No to Yasmin przybyła do czary bez większych problemów, nie miała problemu ze znalezieniem czary ale tak samo nie miała problemu z otaczającymi ją ludźmi . Co było w pewien sposób zadziwiające, tak samo jak śmiech podczas rozmowy z Gerardem . Było to zupełnie u niej nie spotykane. No i co najmniej było to dziwnym uczuciem dla samej dziewczyny . No bo jednak taki pozytywny dzień w jej życiu może już się nigdy nie przydarzyć, chyba że dostałaby pełno książek o temacie czarnej magii, wtedy byłby najlepszy dzień jej życia. Lubiła być dla ludzi w miarę miła, ale tylko w miarę aby nie być za miłą dla ludzi no bo przecież ludzie to perfidnie wykorzystują.

Gdy Yasmin doszła do czary, wiedziała że po to tutaj przyjechała a więc bez zastanowienia i cienie zwątpienia wrzuciła do czary karteczkę na której kaligraficznym pismem dziewczyny było napisane jej imię i nazwisko, oczywiście pełne bo trzeba się zaprezentować i rozejrzała się po sali gdzie panował chaos, pewnie mało który czarodziej był aż tak pewny tej decyzji co Yas, lecz to ją różniło, że dziewczyna nie zastanawiała się nad swoimi uczynkami tylko robiła to co przyszło jej pierwsze na myśl, rzadko kiedy patrzała na konsekwencję, dopiero później je dostrzegała, czasmi jak już było za późno,ale no cóż, za to rzadko kiedy żałowała swoich uczynków, była dumna z tego co dokonała.

I'm the winner

Wygram bo

Znam całą masę zaklęć, tych z białej magii i czarnej też. Umiem wyjść z ciężkich i skomplikowanych sytuacji, jestem bezwzględna i nie patrzę na innych, liczy się tylko moje zwycięstwo. Nie przejmuje się zdaniem i opinią innych. Tak samo nie zwracam uwagi na innych gdyż ja jestem najważniejsza, jestem szczera, nie boję się być wredna dla innych, a moim mottem jest po trupach do szczęścia. Pochodzę z rodziny czarodziei czystej krwi i jestem dumna z mojego pochodzenia, w rodzinie jest długoletnia tradycja a ja chcę ją kontynuować i pokazać że znaczę coś w świecie magicznym, dlatego dam z siebie 2000%

Powrót do góry Go down

Karta Yasmin

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Similar topics

-
» Yasmin
» Yasmin Dinsbeer
» Arena 6 - Yasmin Dinsbeer
» Aidan Takawa & Yasmin Dinsbeer
» Yasmin Alexa Catharina Dinsbeer

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach