Ellen Solberg Skąd : Trondheim, Norwegia Liczba postów : 8 Join date : 09/06/2014
| |
Bruno McGowan Skąd : Londyn Liczba postów : 57 Join date : 14/09/2013
| Temat: Re: Relationships of Ellen Wto Cze 10, 2014 7:03 pm | |
| Hej hoł, let's go! Postaci mam dużo za dużo, ale tylko dla niektórych znajdzie się coś ciekawego. Bjorn: Uczy tutaj transmutacji i jest sympatyczną osobą, która raczej nie lubi konfliktów. Nie wiem, czy na razie możemy wymyślać coś skomplikowanego, ale znać się muszą! Bruno: A tutaj wymyśliłabym coś fajniejszego! Bruno jest aurorem i nienawidzi zwierząt. Nie cierpi, a one z wzajemnością nie cierpią jego. Jedyne zwierzęta jakie lubi i szanuje to koty, a sam jest animagiem i zamienia się właśnie w takiego czarnego kocura. No ale! Jest aurorem i na serio traktuje swoją pracę, romanse mu nie są teraz w głowie. Nie lubi też czuć się bezradny, a... Ellen jest półwilą. I ten jej urok może działać na Bruno, co go niezwykle będzie wkurzało. :lol:Załóżmy, że jeszcze nigdy nie mieli okazji zamienić ze sobą paru zdań, ale widywali się na korytarzu. No i te przelotne spotkania kończyły się tak samo, co Bruna doprowadza do szewskiej pasji :lol:Możemy to rozegrać! Jons: EJ, NO. Ellen ma takie samo nazwisko co Jons! :lol:Duch może się upierać, że są daleką rodziną. Mam jeszcze Gerarda (reprezentant, porwali go :C), Gilberta (taki pierwszak, huncwot i rozrabiaka) oraz Waltera (jest w Junicornis, kujon, uwielbia ONMS). I w sumie nie wiem czemu o tym wszystkim piszę, skoro już pisałam u Felicity, AAALE. |
|
Felicity Morgan Skąd : Leeds Liczba postów : 8 Join date : 06/06/2014
| Temat: Re: Relationships of Ellen Wto Cze 10, 2014 7:31 pm | |
| Pomysł z Bruno bardzo mi się podoba Z niecierpliwością czekam na sesję! Bjorn po prostu widział ją ileś tam razy, czasem może zamienili ze sobą słowo. No i pomysł na relacje z Jonsem też jest dobry. Myślę że na razie uczniowie nie muszą mieć z Ellen głębszych relacji. |
|
Sponsored content
| Temat: Re: Relationships of Ellen | |
| |
|