|
Autor | Wiadomość |
---|
Tamsin DragonflyAdmin Skąd : Anglia Liczba postów : 128 Join date : 26/11/2011
| Temat: Sala Wyjściowa Sro Paź 30, 2013 10:43 am | |
| |
|
| |
Storyteller Liczba postów : 242 Join date : 07/12/2011
| Temat: Re: Sala Wyjściowa Sro Lis 06, 2013 3:39 pm | |
| Na ten dzień czekali ze zniecierpliwieniem wszyscy Reprezentanci. Po zmaganiach na arenie I zadania mieli jakiś czas na odpoczynek i dalsze szkolenie swoich umiejętności, które napewno przydadzą się w labiryncie. - Do tego zadania wszyscy przystąpicie jednocześnie. - Oznajmił dyrektor gdy wszyscy reprezentanci już się zjawili. - Każdy wylosuje numer wejścia, do którego zostaniecie teleportowani za pomocą świstoklika. Na mój znak przed każdym z was otworzy się wejście do labiryntu. Waszym celem będzie dostanie się do samego środka - tam czekać na was będzie... coś. Liczy się czas, kto pierwszy znajdzie się na środku ten otrzyma najwięcej punktów.
Ponieważ w czasie zadania może dojść do pojedynków przypominam zasady: //dokończe za chwile bo musze iść na kawe ;p
- Teraz każdy proszony jest o wylosowanie swojego numerka w tym celu wybieramy kostke: turniej |
|
| |
Yasmin Dinsbeer Skąd : Oslo Liczba postów : 328 Join date : 16/05/2013
| Temat: Re: Sala Wyjściowa Sro Lis 06, 2013 4:43 pm | |
| Byłam ciekawa co przygotowali dla nas tym razem, to prawda nie mogłam sięj uż od dłuższego czasu doczekać zadania,możliwe iż chciałam mieć to już z głowy, nie wiem, no ale naprawde dobrze poszło mi pierwsze zadanie i chciałam aby drugie zadanie poszło mi jeszcze lepiej, a wiem że się tak da, jestem pewna iz istnieje taka możliwość a ja będę musiala tego dokonać tu i teraz, a nie kiedy indziej to teraz musze pokazać wszystkim iż jestem najlepsza i nikt nie będzie lepszy ode mnie, musi tak być, tym razem muszę jedyna mieć pierwsze miejsce, nie pierwsze miejsce z kims, musze udowodnić iż jestem coś warta, a nie tak jak cała reszta myśli iż jestem tępa blondynka znającą sie na ubiorze czy włosach.
|
|
| |
| Temat: Re: Sala Wyjściowa Sro Lis 06, 2013 4:43 pm | |
| The member 'Yasmin Dinsbeer' has done the following action : Kostka
'Turniej' : 5 |
|
| |
Clifford Prince Skąd : Plymouth Liczba postów : 191 Join date : 09/05/2013
| Temat: Re: Sala Wyjściowa Czw Lis 07, 2013 12:36 pm | |
| Czekał na ten dzień niecierpliwie od naprawdę dawna. Drugie zadanie Turnieju! W końcu! Nawet jeśli nie nudził się w czasie oczekiwania na kolejne zadanie, bo miał dzień wypełniony po brzegi (za sprawą Charline w 99%), to wciąż nie mógł się doczekać, ciekawość go zżerała. Cóż, nie jest przecież tajemnicą, że Cliff zdecydowanie ma pociąg do przygody, wyzwań, adrenaliny, a czy Turniejowe zadania nie są własnie tym? Przyszedł na wyznaczone miejsce przed czasem (oczywiście wcześniej żegnając się długo z Charlie - nie chciała go z rąk wypuścić!) i razem z czekającymi już nauczycielami, czekał na resztę reprezentantów. Kiedy już wszyscy zjawili się na miejscu i wysłuchali słów dyrektora szkoły, przyszła kolej na losowanie numerków. Może Cliff znowu będzie miał numer jeden?... |
|
| |
| Temat: Re: Sala Wyjściowa Czw Lis 07, 2013 12:36 pm | |
| The member 'Clifford Prince' has done the following action : Kostka
'Turniej' : 2 |
|
| |
Alexandrie Devost Liczba postów : 79 Join date : 15/05/2013
| Temat: Re: Sala Wyjściowa Czw Lis 07, 2013 4:55 pm | |
| Alex też nie mogła się doczekać II zadania, oczywiście obawiała się go troche no bo przecież Turniej to nie przelewki. Zdecydowanie wyciągnęła numerek. |
|
| |
| Temat: Re: Sala Wyjściowa Czw Lis 07, 2013 4:55 pm | |
| The member 'Alexandrie Devost' has done the following action : Kostka
'Turniej' : 4 |
|
| |
Gerard Amundsen Skąd : Bergen, Norwegia Liczba postów : 290 Join date : 08/05/2013
| Temat: Re: Sala Wyjściowa Pią Lis 08, 2013 10:22 pm | |
| Drugie zadanie nękało Gerarda już od dłuższego czasu. W ogóle tego po sobie nie pokazywał, ale nie oszukujmy się - po prostu się go obawiał i bał. Nie miał pojęcia co go może na nim spotkać, a organizatorzy Turnieju mieli naprawdę bujną wyobraźnię o czym już wszyscy zdążyli się przekonać podczas zadania pierwszego. Niemniej jednak Norweg szedł wyprostowany i pewny siebie na wskazane miejsce, czekając na wyjaśnienia. Pamiętał słowa Tamsin, żeby podciągnąć się ze wszystkich przedmiotów. Starał się, nawet przesiadywał często w bibliotece (heloł, to nie było dla niego aż tak naturalne), na lekcje eliksirów z Burtonem przyszedł! A to już było samobójstwo, a jednak się złamał i zaszczycił wszystkich swoją obecnością. Przed losowaniem swojego numerka, chłopak wziął głębszy oddech i walnął siebie porządnie w myślach, jednocześnie zapewniając siebie samego, że da radę i utrzyma swoją wysoką pozycję w rankingu. Wystarczy się tylko skupić i zachować trzeźwość umysłu. |
|
| |
| Temat: Re: Sala Wyjściowa Pią Lis 08, 2013 10:22 pm | |
| The member 'Gerard Amundsen' has done the following action : Kostka
'Turniej' : 6 |
|
| |
Ines Krum Liczba postów : 142 Join date : 10/05/2013
| Temat: Re: Sala Wyjściowa Nie Lis 10, 2013 6:00 am | |
| To wszystko co się działo przed drugim zadaniem było dla niej zarówno koszmarem jak i po prostu zaskoczeniem. Sprawa z tym chłopakiem w łazience prefektów a do tego cały koszmar z udawaniem związku z Gerardem. Po prostu nie miała ochoty na nic ale zmobilizowała się i stawiła na drugie zadanie. Czekała aż i przed nią otworzy się labirynt prowadzący ją do sektora. |
|
| |
| Temat: Re: Sala Wyjściowa Nie Lis 10, 2013 6:00 am | |
| The member 'Ines Krum' has done the following action : Kostka
'Turniej' : 3 |
|
| |
Lucrezia Shiva Liczba postów : 159 Join date : 12/05/2013
| Temat: Re: Sala Wyjściowa Wto Lis 19, 2013 4:09 pm | |
| Lu gotowa do drugiego zadania wyszła z swojego pokoju. Trzymała różdżkę mocno w dłoni próbowała zapanować nad kłębiącymi się w niej emocjami. Wszystko było przygotowane. Nie mogła zawieźć siebie i swoją szkołę. Wstydu na pewno nie chciała przynieść. Gdy dotarła na miejsca już prawie wszyscy zostali podzieleni na areny. Znów arena. Wzięła głęboki wdech i czekała aż jej czas nadejdzie. Czuła w sercu strach, ale nie pozwoliła mu zawładnąć nad sobą. |
|
| |
| Temat: Re: Sala Wyjściowa Wto Lis 19, 2013 4:09 pm | |
| The member 'Lucrezia Shiva' has done the following action : Kostka
'Turniej' : 1 |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Sala Wyjściowa | |
| |
|