|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Ethan Cochrane Skąd : Szkocja Liczba postów : 65 Join date : 06/06/2013
| Temat: Eti Czw Cze 06, 2013 2:03 pm | |
| so come to me, my dear friends and enemies Pozytywne ✓ Farki - BFF <3 ✓ Tor - świetni kumple, chociaż do końca niewiadomo czy to tylko przyjaźń ✓ Yasmin - bardzo, bardzo, bardzo bliscy przyjaciele....niewiadomo czy tylko przyjaźń z obydwóch stron ✓ Valko - dobrzy kumple od imprez, wyrywania i innych typowo męskich spraw ✓ Antek - kumple od dzieciństwa ✓ Meredith - co by tu dużo mówić, łączą ich wspólne "chwile zapomnienia" (if you know what I mean xD) ✓ Cliff - kumple od wspólnych wypraw ✓ Aurora - dużo wymaga od Eti'ego, ale raczej sie lubią, chyba że Eti zapomni zadania domowego ✓ Nim - dobrzy znajomi ✓ Carla - łączą ich ciekawe rozmowy ✓ Jons - super duszek ✓ Bjorn - spoko nauczyciel ✓ Gerdzio - dobrzy kumple od imprez ✓ Ryan - lubią sie, chociaż Ryan'a wkurza relacja Eti'ego z Mer Negatywne ✗ Jackie - nie wiadomo czemu sie nie lubią....po prostu tak wyszło ✗ ✗
Neutralne
Ostatnio zmieniony przez Ethan Cochrane dnia Nie Cze 16, 2013 4:45 pm, w całości zmieniany 7 razy |
|
| |
Torrey Stonem Skąd : Toronto Liczba postów : 144 Join date : 29/05/2013
| Temat: Re: Eti Czw Cze 06, 2013 2:10 pm | |
| JA JA JA JA JA JA PIERWSZA!
Przyszłam z wszystkimi, ale kładę nacisk na Torkę.
Torrey- Tutaj mimo jej charakteru, chce coś bardzo, bardzo, bardzo, bardzo i jeszcze bardziej pozytywnego, gdzieś bardzo... wysoko. Boją się klaunów, lubia słodycze, słuchają rocka, a on gra na gitarze, a Torka chciałaby się nauczyć. Jakieś pomysły może? Valko- Tutaj w sumie nie wiem co dać, masz może jakiś pomysł? Jackie- Tutaj to samo. |
|
| |
| Temat: Re: Eti Czw Cze 06, 2013 2:23 pm | |
| Torrey :hmm....może tak: wpadli na siebie zaraz po przyjeździe Hogwartu i do razu przypadli sobie do gustu ;D na razie sa przyjaciółmi, chociaż często się kłóca ale widac, że łączy ich coś więcej ;D tak czytałam twoją karte postaci i skapłam sie, że zapomniałam dać do zainteresowań motorki <3 a mad resztą jeszcze pomyślimy ;D |
|
| |
| Temat: Re: Eti Czw Cze 06, 2013 2:25 pm | |
| Okej, mi pasuje.
Co do Valko, to myslałam tutaj nad jakimś negatywem, mimo wszystko. |
|
| |
Yasmin Dinsbeer Skąd : Oslo Liczba postów : 328 Join date : 16/05/2013
| Temat: Re: Eti Czw Cze 06, 2013 2:26 pm | |
| Nie żeby coś ale Yas i Eti są praktycznie tacy sami a więc może dobrre bff i są dla siebie jak rodzina, albo Eti jest wielką miłością Yas . |
|
| |
| Temat: Re: Eti Czw Cze 06, 2013 2:31 pm | |
| a ja właśnie myślałam nad tym żeby z Valko być kumplami, wiesz, wspólne imprezy i wogule bo też ich dużo łączy :d a z Jackie wrogowie |
|
| |
| Temat: Re: Eti Czw Cze 06, 2013 2:34 pm | |
| Yas mi pasuje a którą opcje wybierzesz czy przyjaciele czy skryta miłość do Eti to twój wybór |
|
| |
| Temat: Re: Eti Czw Cze 06, 2013 2:39 pm | |
| Chociaż w sumie jak tam patrze na twoje KP, to z Valko raczej tak. Dobrzy kumple od imprezy i porcenta. Ewentualnie od wyrywania lasek <3 A Dżeki zazwyczaj wrogów nie ma, więc niehc po prostu się nie lubią, bo...tak. |
|
| |
| Temat: Re: Eti Czw Cze 06, 2013 2:41 pm | |
| Może jedno i drugie, taki mix. Lubię jak są dramy a jak z Yas w roli głównej to już zupełnie jest świetnie.
No i została jeszcze moja Cat, lecz jeśli chodzi o nią to zupełny brak pomysłu. |
|
| |
| Temat: Re: Eti Czw Cze 06, 2013 2:46 pm | |
| ok :d czyli Torrey-przyjaciele, Valko-też a Jackie sie nie lubią ;D |
|
| |
| Temat: Re: Eti Czw Cze 06, 2013 2:48 pm | |
| no, to z Yas bardzo bliscy przyjaciele :d a Cat, to chyba kumple bo, Eti jest BFF Farkasa a on traktuje ja jak młodsza siostre (tam mi właśnie siorka mówi czyli Farkas) ;D |
|
| |
April LancasterAdmin Skąd : Leeds Liczba postów : 320 Join date : 09/05/2013
| Temat: Re: Eti Czw Cze 06, 2013 2:54 pm | |
| No to i ja sie zglosze! Antek: pochodzi ze szkocji, wiec w sumie moga byc z tegonsamego miasteczka albo jakiegos sasiedniego i mogli sie kiedys zandieciaka kumplowac xD i wnwakache dalej tez spedzac razem czas. XD Meredith: ona tez stawia na jednonocne przygody, wiec moga czasem gdzies razem wyladowac w bardzo jednoznacznj sytuacji. XD Cliff: tez jest podroznikiem, wiec moze na jkiejs wyprawie sie poznali? Tylko nie iem czy pozytyw, czy negatyw. April: nie wiem, help ;C Aurora: wiele zalezy od podejscia ethana do nauki zaklec! |
|
| |
| Temat: Re: Eti Czw Cze 06, 2013 3:00 pm | |
| Antek: po prostu kumple od dzieciństwa, ale tylko kumple..znaczy nie przyjaciele, po prostu znają sie i lubią się Mer: no to mamy romansik xD Cliff: moze pozytywne? czasami jakieś wyprawy razem albo coś Aurora: lubi i jest w tym dobry ;D w końcu wyprawy z tatusiem robią swoje ;D April: też nie mam pojęcia |
|
| |
Ines Krum Liczba postów : 142 Join date : 10/05/2013
| Temat: Re: Eti Czw Cze 06, 2013 3:14 pm | |
| Hmm Ines i Nim coś fajnego i skomplikowanego |
|
| |
April LancasterAdmin Skąd : Leeds Liczba postów : 320 Join date : 09/05/2013
| Temat: Re: Eti Czw Cze 06, 2013 3:26 pm | |
| Wiec nad april pomysle w domu. Mer jasna, antek pasi, cliff ok pozytyw, moga czasem razem gdzies podrozowac xD aurpra w takim razie jest wymagajaca wobec ethana i go cisnie, zebt ten jego talent rozwijac, wiec pewnie tez go lubi ^^ |
|
| |
| Temat: Re: Eti Czw Cze 06, 2013 3:47 pm | |
| Ines pytanie tylko co? bo ty jesteś w paczce Farkasa co nie? to chyba musimy sie lubić bo Eti tez będzie....a moze tak: raz sie uwielbiają a raz nienawidzą?? ale ogólnie to pozytyw czyli a Ap wszystko jasne juz dodaje |
|
| |
| Temat: Re: Eti Czw Cze 06, 2013 4:20 pm | |
| |
|
| |
Nimue Parker Skąd : Londyn Liczba postów : 62 Join date : 27/05/2013
| Temat: Re: Eti Czw Cze 06, 2013 5:02 pm | |
| co do Ines dałabym coś mocno skomplikowanego może coś odnośnie tych jego ciekawostek i charakteur a Nim ? |
|
| |
Wszędobylski Jons Liczba postów : 50 Join date : 14/05/2013
| Temat: Re: Eti Czw Cze 06, 2013 5:26 pm | |
| To jak, drogi Ethanie? Jonsa się lubi, czy rzuca w niego butami? |
|
| |
| Temat: Re: Eti Czw Cze 06, 2013 5:46 pm | |
| z Ines nie ma pojęcia co wymyslisz będzie dobre no z Nim to kumple jest prawie dziewczyną Farkiego więc nietykalna ale lubią sie Lubi sie, lubi czasmi nawet gra sie na gitarze do jego wspaniałych przyśpiewek ;D |
|
| |
Nimue Parker Skąd : Londyn Liczba postów : 62 Join date : 27/05/2013
| Temat: Re: Eti Czw Cze 06, 2013 5:48 pm | |
| może Ines dała mu kosza delikatnie a on chce ją dorwać, że żadna mu nigdy nie dała kosza |
|
| |
Carla AnsterAdmin Skąd : Frederiksberg Liczba postów : 270 Join date : 16/05/2013
| Temat: Re: Eti Czw Cze 06, 2013 5:50 pm | |
| Ethanie co byś chciał? Z Carlą może byc dobra znajomość, bo tak jak ona lubi czytać książki, wiec mają coś wspólnego Co jeszcze hmm... są z tej samej szkoły, więc to też ich łączy xD Ryan może coś skomplikowanego? |
|
| |
Bjorn Stanvold Skąd : Drammen, Norwegia Liczba postów : 260 Join date : 18/05/2013
| Temat: Re: Eti Czw Cze 06, 2013 6:23 pm | |
| Witaj. To ja Bjorn/Gerdzio/Jons w jednym. No to będą się lubić i będzie mu akompaniował! WSPANIALE <33 A psorka się lubi? Czy omija z daleka? Fakt faktem, że on tu nowy, no aaale... No i Gerdzio! Może masz jakiś pomysł? Bo ja tak tu do ciebie przychodzę i każę myśleć Ale jak nie masz planu, to zawsze burza mózgów wchodzi w grę! <3 |
|
| |
| Temat: Re: Eti Czw Cze 06, 2013 6:35 pm | |
| Nim: jak tam chcesz z tą Ines....chyba, ze tak: ona mu dała kosza jakiś rok temu, a teraz zaczęła sie nim interesować? Carla: mi pasuje, lubią razem czytac i wgl gadaź na różnie mądre tematy Z Ryanem nie wiem, trzeba coś wymyślić ;D Bjorn: no to sobie pośpiewamy z Jonsem <3 Psorka sie lubi, w końcu obydwoje to animadzy, a transmutacja jest ciekawa a Gerdzio......burza mózgów będzie chyba najlepszym rozwiązaniem xD |
|
| |
| Temat: Re: Eti Czw Cze 06, 2013 6:37 pm | |
| Gerdziunio to BFF Valko, mała podpowiedź xD' |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Eti | |
| |
|
| |