Durmstrang Time
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksIndeks  SzukajSzukaj  Latest imagesLatest images  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Share

Trybuna I

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down 
Idź do strony : Previous  1, 2
AutorWiadomość
Farkas Zajta

Farkas Zajta
Liczba postów : 125

Trybuna I - Page 2 Empty
PisanieTemat: Trybuna I   Trybuna I - Page 2 Icon_minitimePią Maj 31, 2013 6:55 am

First topic message reminder :

Powrót do góry Go down

AutorWiadomość
April Lancaster
Admin
April Lancaster
Liczba postów : 320

Trybuna I - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: Trybuna I   Trybuna I - Page 2 Icon_minitimeSro Cze 05, 2013 9:24 pm

- Hm, w sumie nie słyszałam o takim, ale znam kogoś, kto zna kogoś, kto jest mistrzem w dziedzinie eliksirów, więc w razie potrzeby wiedza też się znajdzie. - Zawtórowała Carli śmiechem. Na moment ich rozmowa została przerwana, bo Lu ukończyła zadanie, zdobyła posążek, co podniosło wrzawę na trybunach. April także biła brawo, gratulując dziewczynie sukcesu. Po niej przyszła kolej na ostatnią osobę, także reprezentację Hogwartu, więc trzymała mocno kciuki.
- Ja myślę, że nie jesteśmy w stanie sami określić kiedy jest nasz czas na odwagę. Takie sytuacje zwykle przychodzą z zaskoczenia. W Turnieju akurat można by je było przewidzieć, więc to też duże ułatwienie... - Właściwie nigdy nie było wiadomo co takiego czeka zawodników w zadaniach, ale jednak można było w jakiś sposób przewidzieć, że do ich wykonania będzie trzeba mieć dużo odwali, wiedzy i samozaparcia. W takich chwilach nie ma miejsca na strach, bo to automatycznie zmniejsza szanse nie tylko na wygraną, ale też na przebrnięcie przez Turniej ze zdrową psychiką.
Powrót do góry Go down
Carla Anster
Admin
Carla Anster
Liczba postów : 270

Trybuna I - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: Trybuna I   Trybuna I - Page 2 Icon_minitimeSro Cze 05, 2013 9:59 pm

Zasłoniła usta dłonią chcąc powstrzymać śmiech.
-Będę musiała dać mi do niego namiary, bo takie eliksir przyda się kilku osobom, które znam lub kiedyś mi-znów się zaśmiała. Nie miała tutaj na myśli akurat kogoś ze szkoły, lecz ze swojego miasta, bo było kilku mugoli, którzy potrzebowali tego. Doskonale wiedziała, ze im nie nie można podawać takich rzeczy, ale jak to się mówi " Czego oczy nie widzą to sercu nie żal".
Słuchała uważnie słów April i musiała jej przyznać rację. Kiwnęła głową i uśmiechnęła się. Wzięła April pod rękę i patrzyła jak Yas radzi sobie na arenie. Cieszyła się, ze mogła spędzić z przyjaciółką ten czas. Po turnieju będą się widywać rzadziej i to sprawiało jej smutek. Nie chciała jednak o tym myśleć, bo do zakończenia turnieju było jeszcze sporo czasu. Dużo może się wydarzyć.
Gdy Yas zdobyła posążek razem z April głośno jej pogratulowały i razem z innymi opuściły trybuny, by świętować z zawodnikami ich małe zwycięstwa.

//zt
Powrót do góry Go down
Sponsored content

Trybuna I - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: Trybuna I   Trybuna I - Page 2 Icon_minitime

Powrót do góry Go down

Trybuna I

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry 
Strona 2 z 2Idź do strony : Previous  1, 2

Similar topics

-
» Trybuna II