Durmstrang Time
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksIndeks  SzukajSzukaj  Latest imagesLatest images  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Share

Boski Gabe

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down 
Idź do strony : Previous  1, 2
AutorWiadomość
Gabriel Chevalier

Gabriel Chevalier
Liczba postów : 155

Boski Gabe - Page 2 Empty
PisanieTemat: Boski Gabe   Boski Gabe - Page 2 Icon_minitimePon Maj 27, 2013 8:12 pm

First topic message reminder :

Boski Gabe - Page 2 Tumblr_inline_mfx3qtu5TX1rynxj1

Boski Gabe - Page 2 Tumblr_llyjvg5aEO1qdncawo1_500
Najlepsi kumple. Wiecznie walczący o to kto ma bardziej rozwiniętą muskulaturę, kto lepiej lata, kto lepiej odbija tłuczki, kto lepiej. Jak dwójka dzieciaków. Ale też dadzą się za siebie pokroić. Razem przekraczają ramy regulaminu i razem przesiadują szlabany. Nawet ten największy... powtórzenie roku. Ciągle nie mogą dojść do ładu kto tak naprawdę do tego doprowadził. Prawdopodobnie Gabe, bo to do niego podobne! No i fajczą ciągle jak tylko mają wolną chwilę.

Ostatnio zmieniony przez Gabriel Chevalier dnia Wto Cze 04, 2013 8:09 pm, w całości zmieniany 2 razy
Powrót do góry Go down

AutorWiadomość
Gabriel Chevalier

Gabriel Chevalier
Liczba postów : 155

PisanieTemat: Re: Boski Gabe   Boski Gabe - Page 2 Icon_minitimePią Maj 31, 2013 9:10 pm

Nim! Bo cię nie zauważyłam! To z Nim niech się kumplują, a co do Ines.. to może poznamy ich na fabule i zobaczymy jak się pokręci to dalej? Znają się z widzenia z korytarzy, ale jeszcze nie mieli okazji żeby się poznać osobiście.

No i Torciu! Kombinujemy! Gabe się raczej kryje z tym, że rysuje... choć może bardziej, nie ogłasza się z tym, ale jak ktoś już zobaczy to niech mu będzie, więc prawdopodobnie mógł sobie siedzieć i coś tam tworzyć. Mam! On zgubił, ona znalazła. Stop. Ryan ich poznaje ot tak przy okazji i nie wychodzi z tego nic podobnego. Stop. Torrey słyszy jak ktoś gra i okazuje się, że to ten Buc! No jak to możliwe, że on gra! A ona zawsze chciała nauczyć się grać! Krótka wymiana zdań, może niezbyt przyjemna Tor ma już iść i nagle Gabe dostrzega swój rysunek co wystaje z jej torby, pyta skąd to ma i jest trochę bardziej uprzejmy, bo szukał tego, a ona ma. Stop. Historia kończy się tym, że nawet się dogadują, bo okazuje się, że Gabe takim Bucem jednak nie jest, tylko na takiego czasem pozuje. Uczy ja grać na gitarze i pozwala czasem pooglądać swoje prace. : D Rozpisałam się. : D
Powrót do góry Go down
Nimue Parker

Nimue Parker
Liczba postów : 62

PisanieTemat: Re: Boski Gabe   Boski Gabe - Page 2 Icon_minitimeSob Cze 01, 2013 6:38 am

okej biorę kumpli
Powrót do góry Go down
Torrey Stonem

Torrey Stonem
Liczba postów : 144

PisanieTemat: Re: Boski Gabe   Boski Gabe - Page 2 Icon_minitimeSob Cze 01, 2013 7:37 am

Mi jak najbardziej pasuję, idę zapisać < 3
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Boski Gabe   Boski Gabe - Page 2 Icon_minitime

Powrót do góry Go down

Boski Gabe

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry 
Strona 2 z 2Idź do strony : Previous  1, 2

Similar topics

-
» Gabe